با توجه به ارزش غذایی آن، طبق BEDCA (پایگاه اطلاعات ترکیب مواد غذایی اسپانیا)، 100 گرم زیره مشهد 419 کیلو کالری، 44.2 گرم کربوهیدرات و 10.5 گرم فیبر دارد که سهم آن آهن و کلسیم به ترتیب 66 میلی گرم و 931 میلی گرم است.
از طرف دیگر، کسانی که طب آیورودا را انجام می دهند، از این گیاه به دلیل خواص آن برای تسکین مشکلات چشم و معده، آسیب شناسی های قلبی عروقی، اختلالات ادراری و بیماری های پوستی و غیره استفاده می کنند.
موارد استفاده زیره در آشپزخانه
وقتی زیره جزئی از دستور غذا باشد، اثر خود را بر جای می گذارد. طعم تند، قدرتمند و مشخص آن زمانی که آن را در یک ظرف ادغام می کنیم بی توجه نمی ماند. در واقع، توضیحاتی وجود دارد که بدون این ماده چه چیزی وجود نخواهد داشت
آنها چه هستند. به عنوان مثال، ما در مورد هوموس، موجو از جزایر قناری یا پودینگ سیاه از بورگوس و غیره صحبت می کنیم.
اما فراتر از این کلاسیک ها، چه دستور العمل های دیگری را می توانیم با زیره چاشنی کنیم؟ اگر چیزی که میخواهیم استخراج حداکثر عطر و طعم آن است، میتوان کل دانهها را به صورت خشک برشته کرد تا بعداً در هاون آسیاب شوند یا مستقیماً در خردکن برقی آسیاب شوند. به این ترتیب ما خالص ترین و تازه ترین طعم آن را حفظ خواهیم کرد.
خرطومی به سبک مادرید حاوی زیره سبز در میان مواد تشکیل دهنده آن است.
زیره سبز همچنین در هاون له شده برای تهیه غذاهایی مانند کاری، همچنین بخشی از تعداد بی نهایت سس، موجو معمولی جزایر قناری، گاهی گازپاچو، پودینگ سیاه بورگوس و سسی که خورش مادرید را همراهی می کند، ایده آل است. دیگران.
گزینه دیگر این است که دانه ها را قبل از شروع پخت به ظرفی با کمی روغن داغ اضافه کنید. چیزی که به دست می آوریم معطر کردن آن روغنی است که از آن به عنوان پایه برای تهیه مثلاً خورش یا خورش گوشت، خورش نخود، خامه گیاهی و … استفاده می کنیم.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.